Отборите на Лийдс и Ливърпул играят при резултат 0:2 в последен

...
Отборите на Лийдс и Ливърпул играят при резултат 0:2 в последен
Коментари Харесай

НА ЖИВО: Лийдс - Ливърпул 0:2, Салах удвои

Отборите на Лийдс и Ливърпул играят при резултат 0:2 в финален мач от 31-ия кръг на Висшата лига. Гакпо откри за гостите в 35-ата минута. 

Срещата на „ Елънд Роуд ” започва в 22:00 часа и може да я наблюдавате в директно предаване по DIEMA SPORT 2, както и онлайн на PLAY DIEMA XTRA. В Gong.bg ще проследим развиването на мача онлайн.

Във краткотрайното класиране домакините заемат едвам 16-то място и на процедура към момента се борят за оцеляването си. В същото време пък Ливърпул има потребност от три точки, с цел да резервира възможностите си за Топ 4.

Първата добра опция в мача се откри пред домакините от Лийдс. Йоркшърци стигнаха до заобиколен свободен удар отляво по нападението си, а зад топката застана Харисън, Той центрира остро в наказателното поле, където отпраната на Ливърпул разреши на Родриго да се измъкне и да стреля с глава, само че Алисон бе на мястото си и избави без особени усложнения.

Няколко минути по-късно още веднъж Родриго се опита да тормози бразилския пазач на гостите, само че този път далечният му изстрел въобще не попадна в рамката на вратата.

Постепенно двата отбора се вкопчиха в здрава борба, която се водеше най-вече в центъра на терена, а заплахите пред двете порти съвсем липсваха.

LIVE • ЛИЙДС – ЛИВЪРПУЛ 0:2

0:1 Гакпо 35'

Лийдс : Мелие, Кристенсен, Кох, Струик, Фирпо, МакКени, Роча, Ааронсон, Харисън, Родриго, Синистера

Мениджър: Хавиер Грасия

Ливърпул : Алисон, Александър-Арнолд, Конате, Ван Дайк, Робъртсън, Фабиньо, Хендерсън, Джоунс, Жота, Салах, Гакпо

Мениджър: Юрген Клоп
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР